Om oss

Vår historie

Vi jobber hele tiden for å forbedre bedriften. Vi ønsker å tilby gode priser, høy kvalitet på våre produkter, og nye og fornøyde kunder.

ANB Byggservice ble startet i 2012. På få år har vi opparbeidet oss et solid omdømme og har mange fornøyde kunder å vise til. ANB Byggservice AS er en totalleverandør og kan hjelpe deg med nybygg, maling og renoveringstjenester. Vi leier inn ansatte om det er behov for det. Vi jobber med både bedrifter og privatpersoner.

For oss er fornøyde kunder viktig. Vi ønsker kvalitet i alle ledd, og vi legger stort vekt på å opptre på en profesjonell måte. Hos oss skal kunden kunne føle seg trygg. Vi tilbyr service av høy kvalitet, gode priser og vi jobber for å forstå hva kundens behov er, og nå dette behovet.  ANB Byggservice AS har i dag flere høyt kvalifiserte medarbeidere. Våre medarbeidere har lang fartstid i bransjen. De har flere års erfaring i sitt fag. ANB Byggservice består av høyt kvalifiserte malere, snekkere og byggmestere med lang erfaring som kan sitt fag.

Vi lokalisert i Kristiansund N, men vi utfører arbeid over hele Møre og Romsdal.

Våre kunder sier

Best there is. Always doing the job as the contract says! Recommended to all!

Joel Lindèn
Facebook

Maling av gavl vegg på hus – Flott utført jobb, etter avtale, ryddet fint etter jobben. Kan anbefales, til slike jobber.

Per Arne Aasprong
Mitt Anbud

Veldig bra service! Ryddet etter seg, og jobben ble utført raskt og ryddig.

Christer Hansson
Google
Fornøyde kunder setter vi fokus på

Vi ønsker å møte kundens behov og sørge for at all arbeid er utført til avtalt tid og pris.

Profesjonell og pålitelig bedrift som sysselsetter kvalifisert personell. Hver ansatt har flerårig erfaring i sitt fag, og de er alle høyt kvalifiserte malere, snekkere og byggmestere, som kjenner jobben sin.