Våre Tjenester

NYBYGG

Mangler du hos på tomta? Vi kan hjelpe deg med å bygge hus eller andre bygninger. Vi leverer hus hvor det bare er å flytte rett inn. Vi har fokus på å levere prosjektene til rett tid og riktig pris!

Rehabilitering

Trenger du hjelp til å rehabilitere huset ditt? Vi har lang erfaring med rehabilitering og setter huset ditt i forskriftsmessig stand. Det er bare å ta kontakt med oss, og vi kommer på befaring og gir det et tilbud helt uforpliktende.

Renovere, Renovasjon, Pusse opp, Fornye huset, ANB Byggservice

Renovering

Ønsker du å renovere huset ditt? Vi kan hjelpe deg med å renovere hele huset eller bare et rom i hjemmet ditt. Ta kontakt med oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Maler Kristiansund N, Malere, Maling, Fonye rom

Maling

Er du lei av veggene i stua og ønsker noe nytt? Vi hjelper deg med å male både inne og ute. Er det noe du trenger hjelp til i forhold til maling står våre dyktige medarbeider klare til å svare på alle spørsmål du måtte ha.

Salg av glassrekkverk, Glass, Rekkverk, Glass gjerde

Kjøkkenmontering

Kjøkkenet er ofte samlingsplassen i huset. Vi legger stor vekt på å montere et kjøkken som er tilpasset alle kundens ønsker og behov. Ta steget mot drømmekjøkkenet og kontakt oss for en uforpliktende samtale i dag!

Betongarbeid Kristiansund, Betong Arbeid

Betongarbeid

Tenger du betongarbeid utført? Da er det bare å ta kontakt med oss i dag. Vi tilbyr en rekke tjenester innen mur og betong.

Asbestsanering, Asbest fjerning, Fjerne Asbest

Asbestsanering

Har du oppdaget asbest hjemme hos deg selv? Asbest er svært skadelig og må fjernes. Vi tilbyr asbestsanering og asbestfjering. Vi kartlegger, sanerer og fjerner asbest.

Salg av vinduer, Vindu, Bytte vinduer, nytt vindu

Salg av vinduer

Riktige vinduer på et hus har mye å si for stilen på huset. Ønsker du nye vinduer til ditt hus? Kontakt oss for et tilbud i dag.  

Salg av glassrekkverk, Glass, Rekkverk, Glass gjerde

Salg av glassrekkverk

En trappeoppgang med glassrekkverk kan gi trappa et mer stilrent inntrykk. Ønsker du et tilbud på glassrekkverk ta kontakt med oss for tilbud.

Salg av Garderober, Walk in closet, Garderobe

Salg av garderober

Garderober er praktiske løsninger som gir rommet et langt mer positivt preg. Ønsker du tilbud på garderober, ta kontakt med oss i dag for tilbud.